zaterdag 1 december 2012

Bij mensen thuis....., een klein gebaar wordt groots ontvangen.

Toen mij gevraagd werd of ik ook bij mensen thuis op mijn klankschalen speelde, antwoordde ik dat bevestigend. Ik vind het heel bijzonder om 'thuis' uitgenodigd te worden en doe het graag..
Zeg zelf; waar kan ik mensen een groter plezier doen, ontspannen en wegdrijven op klanken, dan in hun eigen huis, hun eigen comfortabele banken, stoelen of bed? Ja ook in de slaapkamer ben ik welkom geheten.  Zo mooi,.... een zeer comfortabel bed, houten tafel aan het voeteneind, wit kanten kleed erop, overal kaarsjes aan, waardoor de schalen in hun kleurenpracht zo zacht blonken..............De klankschalen klonken zacht en teer...iedere keer verrassen zij mij weer! Dankbaar ben ik dat ik dit mag doen.
Na zo'n thuis-spel, zou ik het liefst in het niets willen verdwijnen, opdat ik die sfeer daar niet verstoor met schalen inpakken......vreselijk aards, veel gekraak (van al het bubble-plastic) en zippende ritssluitingen van de tassen waarin zij vervoerd worden.....erger kan eigenlijk niet....het inpakken vind ik een nadeel aan deze mooie situatie.

Elke situatie 'thuis' heeft mij zoveel plezier gedaan. Ik stem mij eerst af op de ruimte waarin ik speel, dan op mijn schalen en de mensen waarvoor ik speel, moeiteloos klinken de kristallen klankschalen en gaan trillingen door de ruimte, over en weer........ zoveel liefde ontmoet ik ook daardoor!!

7 vrouwen van middelbare leeftijd (ik durf het bijna niet te schrijven.........ben je na je 50e middelbaar???)
Anders dan.........7 hartsvriendinnen die met elkaar onwijs veel delen en elkaar verwennen met leuke gelegenheden en activiteiten op zijn tijd, lagen op riante banken uitgestrekt, door een wolletje bedekt......
kom maar op, wij zijn er klaar voor!! Een prachtig gezicht was het, natuurlijk kaarslicht!!, eerst alle gezichten nog in de plooi, vervolgens monden die spanning loslaten en dus onderlippen die naar beneden zakken, een arm die valt, gepruttel en een beetje gesnurk......luidruchig gapen,,,,,,toen ik uitgespeeld was en de vrouw des huizes als eerste haar ogen open deed, schoot ze vreselijk in de lach; het lijkt hier wel een verzorgingshuis!!! kon ik met moeite verstaan...........het snurken en diep ademen verstomde meteen.........gegiechel alom, ''maar dan wel een hele gezellige en leuke''......was de reactie van een vriendin en een ander; ''zo teken ik ervoor''......Down to earth right away!!. Vervolgens kwamen de koffie, bonbons en nog meer lekkernijen op tafel en zaten we geanimeerd na te genieten met elkaar......Zelfs hele nuchtere mensen die met beide benen op de aarde staan, zoals deze gastvrouw, genieten van de klanken en de sfeer die ontstaat in dit samenzijn.
Nog geen 5 minuten later kwamen echtgenoot en zoons thuis; de jongste wijsneus; ''zijn jullie nu klaar???''
Zij hadden de boodschap gekregen het huis te verlaten van 19.00 uur tot 21.00 uur. en zelf hun magen te vullen....dat werd dus een mannenavond bij een turk waar 'n patatje kapsel.....(nooit van gehoord...of zal het Kapcel / Capsel heten??) wordt geserveerd.   Vlgs. de 'mannen' het lekkerste wat er bestaat, volgens de gastvrouw zo ongeveer het meest smerige en ongezonde!!........een enorme hoop verschillende sauzen op een berg patat..... ' het was heerlijk' hoorde ik een koor van stemmen......toch mooi dat iedereen incl. 'the mannen' dit zeggen konden.......
Ik word nieuwsgierig naar die turkse hap.......ik ga vragen of ik met hun mee mag!

Vooruit....ik beschrijf nog een situatie......
De lieve gastvrouw, die eerst een engelen meditatie met de aanwezigen deed, verwarmde mijn  maag en hart (en die van alle aanwezigen) met een heerlijke versbereide soep, na het kristalklankenspel. De ervaringen waren  heel divers, de een zag beelden, de ander kleuren, iemand hoorde stemmen, allen voelde de aanwezigheid van engelen en licht.    lachende speelse engeltjes bij het horen van de koshi-gongs....
Dat is voor mij niet nieuw, ik vraag altijd elohim-engelen mij bij te staan, en zie hun kleurenstralen zich vermengen met de kristallen klanken...........een ieder krijgt  wat hij/zij nodig heeft.
Ik heb al meerdere keren gehoord dat de koshigongs met luchtige speelse engeltjes geassocieerd worden.

Dit kleine gebaar; met mijn schalen naar de mensen thuis toegaan, wordt steeds groots ontvangen!
Ik ontmoet zulke mooie en bijzondere mensen..........
Terwijl ik dit schrijf geef ik mijn wens aan het universum.....laat er a.u.b. meer van deze vragen naar mij toe komen.........dromen worden werkelijkheid!   Ik deel uit, en maak blij...........

Maudy gaat mijn horoscoop bekijken op specifieke graden, van haar hoor ik welk 'beeld' er bij mij hoort, m.b.t. het 'waarom' ik naar de aarde ben gekomen. Ik ben zo benieuwd !!
Wat ik nu doe voelt zo goed............kan ik hiermee mijn levensdoel bereiken?Geen opmerkingen:

Een reactie posten