vrijdag 28 juni 2013

Van het negatieve naar heel positief.....

28-6-2013

Wij lopen allen ons 'eigen pad' in het leven, om te kunnen worden wie we werkelijk bedoeld zijn te ZIJN...
Vroeger zou ik zo'n zin niet begrepen hebben. Hoe bedoel je...te worden wie we werkelijk zijn......
Je bent wie je bent toch???  Duidelijk is geworden dat 'leven' werkelijk leren en ontwikkelen is.
Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn pad lopen, mij heel veel onverwachtse uitdagingen heeft gegeven.
Uitdagingen die ik heel blij verrast aanging, maar ook soms probeerde te negeren, waar ik omheen wilde lopen, ben verdwaald en bijna verdwenen, mijzelf er doorheen geworsteld, blik op oneindig en  doorgaan, doorgaan DOORGAAN, gekwetst en bevrijd werd,.....Heel veel ben ik tegengekomen....heel veel heb ik mogen ontwikkelen en als ik de balans opmaak dan zeg ik; ik ben een gelukkig mens, ik hou van het leven.

Niet in het minst komt dat door..........het mooiste wat ik ben tegengekomen;  de ontdekking van de kristallen klankschalen, hun klank, de uitwerking ervan, de onwerkelijke lieflijke vredige sfeer die zij kunnen oproepen en de onvoorwaardelijke liefde die ik ervan voel uitgaan..... Ik ben er onvoorwaardelijk voor gegaan, zij riepen mij en ik pakte in...... uitingen van Harry en Gwenn    www.spiritconnection.nl    waren zowel passievol als ........je neemt onze mooiste favoriet mee...anna NEEEEN.  

Heb ik o.a.NU hierdoor de tools gevonden waardoor ik BEN die ik bedoeld was te worden in dit leven??
Ik weet het niet, heb wellicht nog jaaaaren en veel 'ontwikkeling' te gaan, maar voor nu kan ik zeggen; ik ben een gelukkig mens met een hobby waarmee ik dienstbaar kan zijn op een vreselijke mooie manier.........en het geeft mij oneindig veel rust, geluk en plezier!
 ANNA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten