maandag 12 november 2012

UIT-GE-RUSTE-TRUT.

Hoeveel keer heb ik het nog nodig mijn hersenen te schudden voor ik weet dat er met een hoofd carefully moet worden omgegaan?? Als driemaal scheepsrecht is dan is het nu de laatste keer geweest.............Loodzwaar is de koperen deur van de WWinkel.
Hij moet hard dichtgetrokken worden anders sluit het slot niet goed....dus...en dan er nog half voor blijven staan...BAM...mijn linkerslaap werd hardhandig gewekt!
Tot nu toe voelt die kant 'raar', eerst verdoofd, toen dik en blauw,  nu ingedeukt en door de dag heen, bij even teveel commotie nog steeds een band om mijn hersenpan die zwaar en dof, soms tintelend aanvoelt.
Het tweede doosje hoofdpijnpillen, met inhoud 50 stuks....ik wist niet eens dat er zulke grote verpakkingen bestonden, begint ook al  aardig leeg te raken.
Regina denkt dat een chinese 'trauma'remedie uitkomst zal brengen en was zo lief die voor mij op de post te doen. tevens kreeg ik zakjes chinese thee die er erg indrukwekkend uitzien en mij doen denken aan de thee die ik in Tibet dronk en waar ik zo super-super-happy-happy-and-energetic van werd!!
Traumarem en happytea dus voor mij deze week. Als mijn blogs hierna alleen nog maar chinese tekens laten zien dan weten jullie waar dat aan ligt,.....aan het 'herstellingspakketje' dat ik heb gekregen! 
 hee...wacht even!!het begint nu pas tot mij door te dringen; toen ik vanmorgen een richting totally wrong and in the opposite aanwees, dacht ik, het lijkt wel of ik uit china kom......De verchinesalisering is dus al na slechts 2 dagen inname begonnen! is dit nog te stoppen???
Noortje-floortje leek mij ook wel niet te verstaan vanavond, sprak ik in vreemde tongen? Mijn ogen voelen spletig aan, mijn armen zien een beetje geel lijkt wel...............of ligt dat aan het schemerlicht..... en willen mijn ogen gewoon dicht???
Ga slapen ANNA...........okay dat ga ik doen!  hopelijk zie ik de wereld morgen niet van onderste-boven.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten