vrijdag 24 augustus 2012

COMPLIMENTEN.

Ik krijg sinds kort boodschappen uit the universe; vandaag was het deze;

      'A heartfelt compliment, Anna, given for no other reason than because it's meant, is never, ever forgotten.' 

Ik voelde vandaag veel complimenten uit mijn hart omhoog borrelen, enkele vonden hun weg door mijn mond. Andere waren te zien in de glans van mijn ogen, of voelbaar in de energie around me.


Complimenten ontvang ik ook veel, voorbeelden daarvan??
Des te meer ik let op hele kleine dingen, des te grootser doet het leven!
Ik heb vorige week oude kristallen vazen gevuld met wilde bloemen, kruiden, en rozebottelroosjes.
Ik heb gefietst langs weilanden en door bos en duinen,ik heb het strand gezien en ervoor gekozen niet tussen heeeel veeel mensen te verpozen. 
Ik heb bruinere armen en wangen gekregen van de zon. voel meer energie door de heerlijke buitenlucht die ik opdoe. 
De hele week voelde als een groot compliment van moeder natuur aan mij.
Dat maakt mij zo blij als een kind! het wekt het speels-en ZEN-zijn in mij.
ZEN; daar is ie weer...............restant uit een vorig leven. Altijd heerlijk om te voelen als deze oude vorm van ZIJN zich weer openbaart aan mij.

Een speciaal compliment dat ik ook nog heb ontvangen deze week; een kleine kitten uit de buurt komt dagelijks meerdere porties aandacht bij mij halen. Zij heeft mij uitgekozen, blijkbaar. Zij verkeert vaak voor mijn deur of dicht erbij...zij wil aandacht van mij. Ik kan het niet nalaten dat te geven. (+ wat eten, zij heeft honger vlgs. mij)
Bij wie hoort zij thuis?.. mogelijk is haar thuishaven met vakantie en vind zij dat niet fijn! 't kittens compliment heb ik met genoegen ontvangen het maakte mijn hart groter.

Ik heb eerlijk gezegd niet voor een tweede poes gekozen, Noortje-Floortje is genoeg.....vind ik, vindt zij trouwens ook, getuige haar geblaas kromme rug en sprong naar het geschrokken kitten. Ik heb geleerd niet altijd in te grijpen maar te laten gebeuren wat gebeurt.
IK hoef er niet voor te zorgen wat er gebeurt, het gebeurt vanzelf!

Vreemd, ineens brand er een lampje in mijn hoofd....spelend op kristallen klankschalen bestaat 'mijn' IK niet meer...........  hoe heeft het zover kunnen komen??? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten