dinsdag 9 oktober 2012

Amethist; aanwezig bij de begrafenis.

Ik had Maria beloofd bij haar thuis te komen spelen op mijn klankschalen. Ik had het met haar over mijn schalen op haar vloer, zij in de stoel en wij omringd met kaarslicht..... Ik heb haar ogen nooit zo zien schitteren als toen......'Wil je dat echt voor mij doen???' zei ze, en ik wilde niets liever....en beloofde over 2 weken!
Ik had twee leuke drukke weken voor de boeg, vakantie, cursus en energetische natuur.....toen ik 'savonds laat thuiskwam, parkeerde haar schoondochter haar auto achter de mijne en ging gehaast naar binnen bij Maria. Ik dacht nog....het gaat vast niet zo goed.....
Ik schrok enorm van de lijkwagen op het plein, de volgende morgen en wist ik was te laat.........kon mijn belofte niet meer waarmaken, verdorie, had voorrang gegeven aan mijn planning en niet voorzien dat Maria's leven nog zo kort zou duren............We hebben intense gesprekken met elkaar gevoerd sinds zij wist dat haar leven binnenkort zou eindigen hier op deze aarde. We bleken veel meer gemeen te hebben dan we ooit hadden gedacht of bemerkt in de afgelopen jaren. Hoe vreemd kan het lopen in het leven. Ik voel haar dood als verlies.....Ik wilde graag afscheid nemen op mijn manier en had het gevoel 'dit kan nu niet meer.'
Gelukkig mocht ik aanwezig zijn bij de begrafenis, en met mij kristallen klankschalen die ik had uitgezocht.
Tijdens de dienst hebben klanken van Amethist, Tanzaniet, Rosequarts, azeztulite en Yagna , Maria's ziel begeleid op haar reis naar het hiernamaals. Zij wist zeker een mooier 'eeuwigdurend' leven tegemoet te gaan en had daar een onwrikbaar vertrouwen in, net als ik.
We zien elkaar weer, nadat het mijn tijd is om te gaan, dat weet ik zeker.
Haar zwager zei me na de dienst,  ik had sterk het gevoel dat Maria overeind zou komen en zou glimlachen naar ons allen,  ze heeft er van genoten! En gek genoeg voelde ik dat ook!

De Amethist is bij uitstek het kristal wat degene die dit leven laat, begeleidt naar het leven hierna...
Tanzaniet, helpt andere bewustzijnstoestanden binnen te gaan en in het eeuwige nu te leven. het verbindt met het engelenrijk, geestesgidsen en de opgeklommen meesters en christusenergie. het stemt af op de reis tussen de dimensies.
Rosequarts; laat ons terugkeren naar een natuurlijke staat van 'in liefde verwonderd zijn'. Het is een natuurlijk 'liefdes'gereedschap.
Azeztulite; verandert onze celenergie. ons bewustzijn kan daarmee uitbreiden en verlichten. Spirituele evolutie vindt plaats.
Yagna; het heilige Yagna vuur zuivert en maakt de weg vrij voor goddelijke zegening.
het is niet Maria die dit nodig had.............het spelen in de uitvaartdienst heeft een behoefte in mij gevoed; ik wilde haar deze klanken 'meegeven'......
Ben blij dat haar familie mij daartoe de mogelijkheid heeft gegeven.

Namaste
AnnA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten