woensdag 29 augustus 2012

HELENDE KLANKEN........

   Ik weet nog hoe de rosequarts klankschaal mij 'riep'.........tussen hoeveel schalen? stond zij te stralen, bewoog niet, maakte nog geen enkel geluid, ze zat al in mijn hart voor ik er erg in had. Ik had geen oog meer voor alle andere klankschalen die daar aanwezig waren..........raar is dat eigenlijk hoe, het in ieder geval bij mij, werkt. Het is alsof een schaal je roept..........neem mij, ik ben goed voor je!

Liefde op het eerste gezicht.......liefde is al wat er is als ik haar met een strijkstok beroer en haar klanken tot leven breng, vervolgens ben IK er niet meer, en is er alleen maar liefdevolle energie, zo warm omarmend, zo zacht zo teer........ 'alles is liefde', is dan ineens werkelijkheid, niets anders IS meer.

Ook Noortje wentelt zich vanavond weer, met haar buik naar de schaal gericht, in deze ongelooflijke zachte energie. Het repeterende geluid werkt meditatief, dankzij de klank voel ik de stilte in mij en geniet!

Noortje heeft een enorm respect voor de klankschalen, doet geen enkele poging erin te gaan liggen, loopt er met boogjes omheen, raakt ze nooit aan om haar territorium af te bakenen...........heel vreemd. ik ken Noor anders, alles wat nieuw is in mijn huis, 'bezet' ze met neus tong, huid en haar en voetjes......eerst moet het haar geur krijgen, daar doet zij erg veel moeite voor!!
Kijk haar nu liggen...........ze ppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttt heel zacht, is diep in slaap gevallen.
Dat ga ik nu ook doen. Na een klanksessie kost mij dat geen enkele moeite.
Tot blogs maar weer.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten